joi, 30 iulie 2009

O zi agitata

Inca de dimineata a fost o atmosfera un pic tensionata, aveam de trimis niste mail-uri la niste adrese care nu existau, intre timps-a clarificat situatia si am primit adresele bune da inainte de asta a trebuit sa intindem putin nervii si sa explici cuiva ca pur si simplu NU EXISTA acel ceva si ca nu ai cum sa trimiti oricat de mult ai incerca ... bineinteles mi s-a mai spus ca eu tot timpul fac asta in viteza si ca nu-s atent i ca numa cand ii pentru mine ma intereseaza si ... dar s-a clarificat si asta ...

Boon, pe la 12 a venit vremea sa plecam la cumparaturi, bineinteles cu Bubu, trebuia sa cumpar unui coleg un cadou, sa facem ceva cumparaturi pentru drum si sa mergem si la bunicii din oras ... Prima data am cumparat cadou colegului meu, am fost cu un priten, Nicu, a luat si el cadou, dupa asta mama a mai cumparat si ea ceva si gata cu cadourile si alte chestii.
Ne-am urcat toti trei in Bubu, mi-am lasat prietenul acasa si dupa hai la K-land si cumpara haleala, dupa ce am iesit de la K-land am mers la bunica-mea ca facuse placinte si sa ne dea si noua.
Deja se facuse 4 si 10 ceasul si eu trebuia sa ma mai duc si acasa sa las cumparaturile, sa bag cadoul intr-o sacosa de cadouri, sa ma schimb si sa ma duc sa ma intalnesc cu Nicu si dupa sa ne caram la restaurant ... uoff
Am ajuns noi pe la 5 si ceva la restaurant, ne-am asezat la masa, am inceput noi sa mai glumim ... chestii, m-am mai intalnit si cu doi colegi ... si vie momentul cand le aduce comanda ... eu si Nicu canci, stau ma uit la tanti aia, nu m-a intrebat daca vreau sa comand ... nik ... stau astept si la un moment dat scap pasarica si spun "da fraiera aia nu mai vine odata?" cand au inceput toti sa rada ... doamne ... nu-mi vine sa cred ca am spus asta si cred ca m-a si auzit da asta e, soarta, eram prea ... ca sa mai tac.
In rest, bancuri si mistouri pe seama altora la greu, cel putin eu in captul ala de masa eram sub orice critica, da o fo misto de calitate :))

Nu tre` sa mai spun ca o fo o caldura de numa numa, un trafic de toata jena ca deh, acu a venit si astia din Italia si merg ca ... si nush da azi am avut si eu o stare mai si am condus un pic mai "sportiv" daca as putea spune, adica plecare cu scart si frinari din scurt, da nu mi-a zis nimic mama deci o fo bine.
Am mers o portiune in spatele unui " broscar" dintr-asta, de la intersectia aia pina la urmatoarea fratele meu numa I-a si II-a schimbam si trebuia sa franez si ... nus ce pana mea facea ala da mi-o scos peri albi si imi mai suna si telefonul si cum n-aveam casca la mine l-am lasat sa sune ca nu aveam acces la el.
Aproape de casa mi-a sarit un copchil pe trecere, m-am proptit in frina si ambreiaj si saracu face "multumesc" si a urmat iar un plecat cu scart :))
Deci nush ce a fost azi cu mine dar ma apropiam de stilul de condus al seniorului, adica blana cat cuprinde si frina brusca.
M-am invatat si cum sa schimb pe cuplu ca sa nu-mi tremure taraboanta si azi o mers snur.

Altceva ... e ora 8 jumate, taica-miu inca nu-i acasa si eu cica tre` sa dau interioru la Fuzi cu peria si Biocarpet ca are ceva pete, is tare daca fac si asta.Tre` sa mai fac dush, sa-mi pregatesc valiza si sa dorm ...

Dimineata directia Transfagarasan :)) Promit ca pun poze si va spun cum a fost si sper din toata inima sa ma lase si pe mine sa conduc.

Hai salut dragilor!Aveti grija de voi!

3 comentarii:

  1. Asa cu "tanti" ...prea tare faza :))...tot timpul esti pus pe shotii ;))

    In sfarsit a venit si vremea Transfagarasanului...asadar drum bun ( sa te lase si pe tine sa conduci;)) ) si have fun ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai pana mea ... exact pe mine m-a gasit, eu, sufletu petrecerii, ca daca nu eram eu cu mistourile si bancurile mele puteam sa ma duc sa ma impusc :))

    I hope so ... da daca o sa fie obosit sigur o sam alse si pe mine

    Thanks strumfule!

    RăspundețiȘtergere