vineri, 17 iulie 2009

Confused ...

Deci sa o luam cu inceputul ...

Dupa ce miercuri am avut o zi foarte activa si plina de reusite, terminand treaba la partea audio a Ticoseniei mele si la aranjatul cablararie pe sub bord ca era un haos total acolo, ieri am avut o zi bunicica, dimineata am fost si mi-am ridicat permisul de la politie, dupa am avut ceva treab prin oras si pe la amiaza am fost cu mama la o matusa ca avea mama ceva treaba zis sa merg si eu dar cand am plecat era o caldura de imi venea sa ma sez undeva la umbra si sa a culc.
Am ajuns acasa, m-am echipat in pantaloni scurti si m-am trantit oleak in scaunul meu orange.
Mai spre seara am mincat un pic si m-am dus la taica-miu la birou sa-mi fac doua grile distantiere pentru mp3 ca iesea un pic in fata si raminea loc gol (cam 4 mm) si am zis sa fac ceva sa acopere locul ala, numai bin cand ajung acasa vad ca nu-s bune, masurasem aiurea si m-am dus sa fac altele da deja era prea tarziu si am zis ca nu mai fac galagie.
Cand am ajuns m-am pus calare pe messenger si ma stat pina aproape la 1 de vb cu un prieten.

Azi ... pe la 9 fara imi suna telefonul, eu aveam un somn in mine ceva de speriat, ma intind spre birou, imi deschid oleak un ochi sa vad cine e, era tata si-mi spune sa-i verific in calculator daca nush ce utilaj mai e inca in garantie si daca da sa-l sun inapoi sa-i spun.
Imi dau jos puchinii de la ochi, pornesc troaca (aka calculatorul), astept sa se incarce toate alea si ma uit eu, il sun si dau sa ma intind la loc dar nu mai puteam sa adorm ca tundeau astia gazonu in fata blocului cu motocositoarea si ...
Asa ca m-am dus la baie, m-am spalat pe fata, mi-am analizat botul tepos si am hotarat ca ar cam fi cazul sa ma rad da nu am avut chef, am mincat ceva si acu n-am chef de nimic ... tre sa ma duc sa-mi caut o mufa adaptoare pentru antena, sa-mi tai grilele alea, sa platesc telefoanele ca tata n-a avut cand dar eu N-AM CHEF ... uofff
Cred ca de vina e si caldura da nush ... is asa ostracizat ... cred ca o sa-mi chinui un pic chitara si dupa imi fac curaj si o tai de acasa.

Un comentariu:

  1. off .. mai baiete .. in loc sa dormi tu stai pe mess cu fetili :-w da ce e asta ;)) shh .. e 1 si ceva si eu maine de la 9 legislatie .. o sa fiu tocmai bun :)) dar merg cu o atitudine pozitiva ceea ce ma va salva :))

    RăspundețiȘtergere