sâmbătă, 25 iulie 2009

...

Aaaa ... despre ce sa scriu ... ?
As fi avut ceva teme de discutie zilele trecute dar m-a cam fentat inspiratia iar aseara cand aveam asa o stare ... mai ciudata si chef de scris am adormit ...

Ma gandeam sa scriu despre Bubu azi dar nush ...

Ca tot a venit vb de Bubu, am mai petrecut o zi incercand sa mai fac ceva ... prea multe nu am afacut, chichite, nimic semnificativ, i-am tras o zoiala pentru ca nu il pot numi spalat ca nu a iesit cine stie ce (deh ... Pur cu apa) da macar nu mai are stratul ala gros de praf plus alte zoi cazute din vie si mai stiu eu ce gainati de ganjoi, Mi-am omorat cativa nervi si cu niste ornamente, iar ornamente, pe care eram gata sa le rup daca nu se potriveau, dar s-au potrivit (traiasca pila si cutter-ul) si dupa i-am mai dat un pic la pistonase.
Dupa asta am stat si m-am gandit cam ce ar mai fi de facut si cam ce nu arata cum ar trebui si am picat asa intr-o stare dintr-aia de iti vine sa lasi tot si sa te tot duci da parca ti-e mila si nu poti si ... intelegeti voi.
Am mai frecat un pic menta, si am venit acasa ... sa nu uit, am mai condus un pic azi, m-am bagat si prin oras dar nu mi s-a permis sa parchez masina pe motiv de spatiu ingust si ... in fine , o sa trebuiasca sa fac si asta, destul de curand .

Altceva nu stiu ce sa spun, inca am starea aia ... da poate imi trece pina maine
Asa ... acu sa ma duc sa fac un dush si sa ma gandesc ce sa mai scriu ... poate imi vine vreo idee .
Si doua poze cu Bubu dupa zoiala



I`ll be back ...

5 comentarii:

  1. La cata munca te mai pune si Bubu [-( :p...'stare...mai ciudata'...aproape toata lumea se plange de asa ceva...numai caldura asta e de vina ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mdea ...
    Neah ... nu cred ca e de la caldura ... sau cine stie, poate o fi avand si caldura partea ei de vina dar dehhh

    Aprop la noi s-a racorit chiar bine, a si picurat un pic

    RăspundețiȘtergere
  3. ce imi place .. alinti masinutza ;)) bubu ;)) parca e un ursulet din ala de plus de cand eram noi mici :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Da ;))
    Azi am tras si prima suta de km cu ea, incerc sa ma obisnuiesc fara servodirectie, cu schimbatul dupa directie, in rest imi place chiar si asa cum ii cam dezmembrache in stadiul asta, cel putin la exterior unde zici ca ... da mere, maine cred ca ma duc sa-i schimb uleiul si carbuni ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. conteaza ca e a ta , nu conteaza nimic altceva. e a ta , numai tu mergi cu ea si din cate vad esti madru de munca ta . sa fii bucuros si sa o tii cat de mult vrei

    RăspundețiȘtergere