sâmbătă, 31 octombrie 2009

A mai trecut o saptamana ... si o luna ...

Daca saptamana trecuta cazusem in butoiul cu melancolie si n-aveam chef de nik si de nimeni, saptamana asta s-a schimbat povestea, bun, n-au fost toate roz bombon da au fost in limita bunului simt .
Pot sa spun ca de luni am inceput in forta, in primul rand am stat vreo 15 min la un semafor, un record pentru mine pina acum, timp in care am avut timp sa trimit un mesaj (deh, nu-s obisnuit sa scriu mesaje pe tel) si sa mai ascult si vreo doua melodii, canda am ajuns in fata scolii ii vad pe baietii de la rutiera parcati fix in fata portii, bineinteles dupa semnul cu stationarea interzisa si locul unde parcam eu si a trebuit sa-mi parchez taraboanta la mama naibii in praznic, sa fug pina in corpul principal si sa incerc usile ca erau mai toate incuiate, da am gasit una prin spate si am reusit sa ajung la engleza cu o intarziere de 10 min :)) Dupa care am dat frumos doua lucrari, una la mate la analiza si una la economie (cat mai urasc eu obiectul asta) da o fo bene zic eu, cel putin la mate.
Marti si miercuri n-am avut parte de nimic iesit din comun, scoala, preg si acasa, cam atit.
Joi ... joi am murit de ras cand am ajuns la scoala, in fata scolii erau parcate pe doua locuri de masina 3 motoscutere ... Doamneeee ce zebzeci ...
Asa, sa revenim, joi s-a imputit un pic treaba, ne-a anuntat profu de electro ca simpozionul de la Iasi care era programat vineri s-a aminat pe motive de gripa porcina ... bai frate bai, cand am auzit ... sa-mi smulg paru din cap nu alta ... am fost asa deprimat dupa veste primita, dar nah, ata ete, eu sper sa se mai tina macar .
Si daca tot eram suparati am incins fratilor un sah ca asa-i frumos, exact ca pensionarii :))
Vineri ... pai vineri n-o fo cine stie ce falfaiala, ore asa si asa, chimie, fizica, engleza, electro si retele de calculatoare.La fizica tot incearca diriga sa ma faca sa dau termodinamica la bac, nu mecanica cum cum vreau eu ... o`m trai si o`m vedea:)) iar la engleza am avut ceva activitate cu holloween unde ne-au pus astia un text de-al domnului Poe, tatal deprimatior si noi trebuia sa raspundem la niste intrebai ... textul era aiurea rau da mi-a placut intr-un fel :))

Cand am ajuns acasa n-am avut chef de nik ... am vrut sa stau, sa ma odihnesc si eu ca noptile nu prea au fost nopti si ... intelegeti voi :))
Am vb cu doi buni prieteni de-ai mei, cu Strumfu ... o fo o seara faina .

Azi , azi am fost la chitara, prima data dupa ce am inceput scoala ... ci fain o fo ... am inceput sa lucram la Nothing else matters de la Metallica, superba piesa dar un pic greuta, cel putin inceputul da ne descurcam noi, tre sa ne intram in ritm si dupa aia nu mai avem treaba .
Asa ... ce-am mai facut, am fost la cumparaturi cu mama, am fost si am spalat taraboanta care s-a transformat in Bubu si teme, multe teme .
Altceva nush ce sam ai zic ... timp pt ale nu mai am, n-am mai iesit sa fac nici fotografii, nici asa sa ma plimb de nebun ... ce ma mai racoresc duminica la tara ...
si mai e si vremea asta naspa, ii un ger afara ... valeu mamaica :))

Daca trag linia, pot sa spun ca luna a fost asa si asa, si cu bune si cu rele, si cu surprize placute si dar si mai putin placute ... ehhh ... daca sarim starea mea de saptamana trecuta ies bine la bilant.

Si doua melodii :


si cu dedicatie pt strumf

2 comentarii:

  1. foarte dragut blogul tau ..si postarile la fel ..m-am amuzat citindu-le si trebuie sa recunosc sa sinceritatea e la ea acasa ..felicitari pentru asta :)
    melodiile sunt superbe ..si eu sunt fan voltaj :X ..etajul trei e preferata mea :X ..
    te astept in vizita pe blogul meu..daca il vei "rasfoi" sa lasi si o parere ;)

    RăspundețiȘtergere