luni, 10 august 2009

Still sick ...

Dupa ce mai pe la sfarsitul saaptamani trecute aveam o stare de disconfort la stomac si ... azi dimineata ma simteam de parca a trecut marfarul peste mine, mai aveam si lectie de chitara da nu aveam chef de nik, nici sa ma ridic din pat.Intr-un sfarsit, pe la 11 ma ridic si eu, strang patu, ma duc la baie sa ma spal, vin inapoi in "scorbura mea" sidau drumu la calculator da imediat m-am intins, eu care nu prea stau in pat si ... Pe la 12 juma primesc un mesaj cum ca se anuleaza lectia, ce bine, si asa nu aveam chef.
Trebuia sa maninc ceva, mama avea chef sa faca turte si clatite, yammi !!! Da cand mi-o vazut fatul m-o bagat imediat la regim si adio bunatati si dulcici ... mi-as ...
Asa , am mai stat intins vreo cateva ore vine mama iar si ma inspecteaza sa vada cum ma simt (cum sa ma simt? ... ca dreaq) si pac imi aduce ceva ceai care a facut el ceva da nimic serios. Am luat ceva bitter suedez, scarboasa chestie, ultimoara cand luasem am dat la rati da de data asta nu ;))
Am sunat la doctor si mi-am acut programare dimineata la 8, shit ...
Pe la vreo 5 am plecat la cumparaturi si am trecut in drum si pe la farmacie si am plecat cu o sacosa intreaga de ceaiuri si ceva pastile pt balonare si indigestie.
Am facut cumparaturile si ma trecut pe la bunica-mea din oras, da sincer nu aveam chef deloc, da deh, nu puteam sa ma mai si cert cu maica-mea .
Nush, poate din cauza ca mi-o fo mie rau si mi s-a parut sau nush dar parca toti mergeau ca naiba azi si mai era u si echipaje de rutiera prin oras, sa-i manince corhazu !!!
Cand am ajuns is acasa, loc de parcare liber canci, dupa ce aseara m-am chinuit sa parchez intre doi capsomani, azi nu mai aveam unde trage dar o fo bine si asa ca altfel nu observam ca am pana pe dreapta fata, asa ca fuguta la vulcanizare, uooffffffff , ce zi de rahat.

Acu am bagat o portie de orez, belah, mincare de bolanvi ... da mi s-a promis ca daca maine e ok maninc clatite ;))

Altceva n-am ce sa spun, toata lumea se intreaba ce am, ca oi avea vreun inceput de hepatita A ca am mincat ceva naspa sau de la stres, ca o fi apendicita, ca o fi numa vreo indigetie, eu asta cred ca e ca am mai patit-o si se cam aseamana.De apendicita nici nu vreau sa aud ;))

Sper sa aflu ce naiba am ca sa-mi continui si eu treburile ca acu parca-s ...

Hai salut si sanatate!

2 comentarii:

  1. :-O cum sa ai mai hepatita sau apendicita ?...nu mai vorbi tu prostii acolo...poate e o simpla indigestie sau chiar e de vina stomacul , si eu mai am ceva probleme ...ehh...long story :-j

    Take care !

    RăspundețiȘtergere
  2. Deh bre .. mai stii ;))
    Tui ceapa masii de treaba, eu care n-aveam nici pe naiba si mincam orice ... uofff

    Ai grija si tu de tine!

    RăspundețiȘtergere