miercuri, 19 august 2009

Rat mobil

Saptamana asta am facut si prima mie de kilometri, in mare parte pe Bubu, am mers destul de multisor prin oras, am facut si cateva drumuri lungi, am mers si noaptea ... ehhh
Ce am observat de cand am permisul si cand tot circul e ca mai toti soferii aia "experimentati" cand vad mamaliga din geam incep sa arate cat de nesimtit si cat de smecheri pot fi ei. Bun nu fac toti la fel, mai sunt si baieti de treaba si tantici de treaba care te mai lasa sa te bagi in coloana sau te incadrezi pe banda, sau sa intrii in intersesctie chiar daca tu ar trebui sa dai prioritate si sa astepti, mai sunt oameni cu bun simt da majoritatea is niste mari MARLETI asa ca is si eu marlete cand ii vad ca vor sa ma fenteze la iesirile din parcari, cand vor sa se inscrie pe banda asa marlaneste venind linga tine foarte mult, pe mine ma doare in parti daca mi-o zgarie acum ca inca n-am lucrat la exterior numa sa nu mi-o mototoleasca ca atunci ma supar rau.
Aaa, sa nu uit, au venit si baietasii din Italia, Spania, Grecia ... si conduc mai prost decat o baba care poarta trei randuri de ochelari. Pe linga faptul ca fac niste tampenii de zile mari, nu respecta majoritatea regulilor, mai sunt si cu nasul pe sus si se mai trezesc sa meraga cate 3-4 in coloana, pe banda doi daca se poate (asta in cazul drumurilor cu doua benzi pe sens) cu cel mult 60 km/h si nu se dau nici sa-i bati ca deh el e CINEVA. Chiar luni am vazut un astfel de specimen, eu ieseam din parcare de la Dedeman,omu vine prin dreapta mea si semnalizeaza si el stinga si tot isi facea vant sa iasa inaintea mea, lasa las baietas ca-ti arata eu si am iesit eu cu sobolanu meu ca din pusca.A iesit si ala intr-un sfarsit, a ramas pe banda 2 pina a venit un tir din spate si i-a pus toate goarnele, imediat s-a dat la locul lui ;))
Nu mai spun de incidentul care l-am vazut cand veneam de la Sibiu, pe la Borsec unde un tir nu era lasat sa depaseasca de niste zebzeci dintr-astia care se cred piloti.

Asa, deci cel mai mult ma amuz in oras. Parca ii si aud pe smecherasi "uite-l si pe asta cu mamaliga in geam si cu ragalia asta de Tico, las ca-i arat eu" Da eu cu sobolanul meu ma strecor imdiat si le arata ca nu-i chiar asa cum cred ei ;))
De ce ii spun sobolan? Pai e simplu, pe afara arata cam naspa Bubu, grund pe la praguri, pe la pasajele spate, pe portiera din dreapta am reparatia aia de zile mari unde se vede chitul, ceva nemaivazut dar se misca foarte bine si foarte repde, ca un sobolan ;))

Un comentariu:

  1. Iar mi-o facut-o Bubu, de data asta scurtcircuit la bricheta, s-a lasat cu sigurante arse iar mp3-ul e mut din cauza ca n-am plus permanent si nush ce naiba o fo acolo de nu si-a revenit dupa schimbarea sigurantelor.
    Offffffffffffff

    RăspundețiȘtergere