vineri, 14 august 2009

Prostii ...

Deci acu vreo cateva zile am avut asa un vis mai ciudat ;)) Eram cu mama in masina, veneam de undeva, nush de unde da stiu ca mergeam spre oras, era spre dimineata cam inainte sa rasara soarele si cum mergeam eu asa am luat in plin un indicator dar care parca era pus in cale si il mai ocolisem dar de asta ... si imi spun eu "offf, n-am putu sa-l mai evit, l-am vazut prea tarziu..." si cobor eu din masina sa ma uit la pagube si cam toata fata masinii era praf, parbrizul la fel si aveam si plafonul indoit ca s-ar fi dat peste cap cumva stalpul indicatorului.Si mama statea asa contrariata ca si cum nu ar fi stiut de ce am oprit si ce s-a intamplat si ma tot intreba "da ce stam aici, de ce ai oprit?" si eu ii tot explicam ca am afacut accident si ea imi tot spunea "hai acasa!" da eu nu aveam cum sa mai pornesc masina ... ceva de ...
Si ce ii mai ciudat e ca nu era absolut nimeni pe strada, nici macar un om sau o masina, era pustiu, eram numa noi cu masina busita si eu ma tot gandeam ce sa fac si cum sa o iau de acolo.
Si inca ceva, chiar daca masina era cam praf, noi nu aveam nimic, absolut nimic .

Stiu ca suna ciudat si aiurea si chiar am si ras cu mama ieri dimineata cand i-am zis dar ...

Alte ciudatenii nu mai am de prezentat acum ;)) Ma duc sa manic si eu si sa ma apuc sa fac curat ca e o harababura totala pe birou, pe linga si nu-mi place deloc, mor cand vad dezordine.

Hai salut!

3 comentarii:

  1. Visele ciudate parca erau domeniul meu...nu cumva o fi din cauza a ceea ce ti-am spus eu ? :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. Neah ... nu-i de la ce ai spus tu ;)) Stai linistita!
    Oricum o fo interesant pt ca cine stie poate o fi vreun semn sau cine stie ... prostii

    RăspundețiȘtergere
  3. visele sunt defapt ganduri de ale noastre transpuse intro realitate de catre neuronu' plictisit. probabil ai tu o teama ca o sa faci accident si de aia . stai fara grija copil mic , trece ;))

    RăspundețiȘtergere