joi, 6 august 2009

O zi cu influente negative

Dupa ce ieri am avut o zi incarcata cu drumuri la Roman, prin Roman is prin Piatra, cu nervi intinsi si ... azi am avut parte de alte surprize.
Ma pregateam sa o iau iar din loc pe la 4, iau gunoiul, il duc, ma intorc la Bubu, pun fata la mp3, dau cheie si ... CANCI, mai dau o data si tot nu vrea.
Imi storc eu neuronu, imi zic "Bai, sa vezi ca s-a dus modulul de aprindere ... da a mers brici pina azi, si aseara n-am avut probleme". Pun mina pe telefon si-l sun pe senior care ma ia repde in ture "Aaa ... ii dus electromotoru, asteapta pina vin eu" si inchid,dupa ma suna iar "Loveste cu ceva in electromotor, daca nu vezi ca ai niste carbuni de schimb la birou undeva pe un raft Pa". Cum naiba sa ma apuc sa lovesc in electromotor, ii ... ? Pun mina iar pe telefon si-l sun pe unchimi-miu, Tata 2, si cica "shogore, ii bateria dusa, impinge-o si daca vii la tara te rezolv eu".
Ma duc la un vecin si il rog sa-mi dea curent da n-avea cabluri si coboara vecinu de perete si-l acostez, omu nici el nu putea sa-mi dea ca avea bateria in portbagaj sii da ma impinge si o pornim si imi zice ca-i de la borne ca ii slabita una.
Ma duc la cumparaturi, o las cu motoru pornit ca sa se incarce bateria, la Kaufland iar tot cu motoru pornit pina vine mama, da am oprit-o ca am avut treaba la portbagaj si cand sa o pornesc iar ma da gata.
Imping iar si-i dau jar pina la tara, la tara ma duc direct la unchi-miu, o bag in curte si imi schimb bateria cu una veche de BMW, mult mai mare decat a mea dar care mergea chiar daca nu fusese folosita de juma de an. O pun iar pe a mea, iar nu mere, masor voltajul de la borne, mai mult decat necesar, o pun pe redresor si incepe sa se incalzeasca si sa puta asulf -> baterie moarta.
Maine is calare pe aia de la Dedeman la garantie can-are nici macar o luna si deja ii moarta.
La intoarcere am venit voios, fara incidente si am implinit 400 de km de cand merem impreuna ;))

Adoua chestie, intru in scara blocului si dau sa aprind lumina si cand apas pe interupator pocneste becu`.

Ce-i cu mine fratilor?

Altceva n-am mai stricat azi, maine nu se stie ;))

Si o melodie care sa se potriveasca cu atmosfera :

Metallica- Seek and destroy
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

  1. Vezi daca ai furat atata curent ce patesti?...se razbuna pe tine acum =))

    Las`...ca nu esti tu de vina...n-o lua in tragic ...azi toate iti vor merge struna ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa o manince ganjoii !!!
    Ma duc mai tarziu sa mi-o verifice si sa mi-o schimbe ca ...
    Sa vad ce mai stric si azi ;))

    RăspundețiȘtergere