vineri, 28 august 2009

Duracell

Deci mda ... ma simt ca iepurele ala de la Duracell.
Joi am tras o plimbare prin oras cu inca vreo doi colegi, bai frate ... de mult n-am mai mers atit pe jos, pur si simplu ma dureau picioarele iar dimineata cand m-am trezit ma dureau muschii ... Da mi-o prins bine zic eu.

Ieri ... cumparaturi, fataiala prin oras din plin, o caldura de crapai, dus la tara, montat ornamente la portiere, venit inapoi si mers pe la matusi-mea ... bla bla, enervant. Cand am ajuns, pe la vreo 10, am mincat niste floricele ca a facut mama, am baut un paharel de vin rosu si am mai mincat un covrig si un mar, nu tre sa mai spun cum ma simteam dimineata.

Azi m-am trezit pe la 8, de mult nu m-am mai trezit la ora asta, m-am ridicat cu mare greutate in cap si cu foarte mari chinuri am tinut ochii deschisi pina la baie unde m-am spalat, m-am ras si ... cam atit.
Am mai facut iar niste mici cumparaturi iar pe la 1 am taiat-o spre Tg.Neamt, drumul o fo interesant :)), cam naspa pe unele portinui, cu cateva curbe misto unde am avut niste senzatii foarte ciudata :)) iar cand am ajuns am umplut toata masina cu cozonaci, prinoase, colaci, si alte alea necesare pt pomenire si dezgropaminte.
Cand am venit inapoi a trebuit sa merg cu "mare" grija ca sa nu nenorocesc incarcatura dar deh, acest lucru nu a fost posibil in totalitate :))
La ora 3 eram inpoi in Piatra, am lasat incarcutra la matusi-mea, draci-laci, am plecat ca din pusca, m-am dus acasa, m-am schimbat si am plecat la intalnire.
Asa ... si azi am avut intalnire :)), intalnirea membrilor DWCC din Neamt. Ne-am strans 5 oameni, impreuna cu buburuzele lor, am mai stat la taclale, am mai glumit, ne-am inspectat masinutele, am admirat Cielo-ul unui membru care si l-a refacut cu manutele lui, o fo fain, mie mi-o placut.
Nush cum se face frate ca toata lumea imi spune ca Bubu arata foarte bine :)) si ca-i foarte ingrijita ...
Si mi s-a spus iarasi ca ar cam trebui sa mai maninc si ca nu par de 18 ci de 14 ani ... uofff
Mai am ceva de rezolvat in seara asta, dupa care ma pot calma si eu, sa fac un dush si sa-mi vad de ale mele

Deci cam asa cu mine, maine se termina panarama asta ... abia astept.

LE. Iar au inceput poftele alea de dulciuri si ... de bere.

3 comentarii:

  1. Se pare ca te-ai distrat;))...foarte frumos.
    Cat despre ce ai spus in legatura cu varsta, si eu primesc deseori astfel de remarci, dar sincera sa fiu nu ma prea intereseaza...cui nu-i place sa nu se uite;)...chiar azi dimineata ma pregateam sa plec si mama se uita luuung la mine si imi zice zambind:"Copilu` tu in ce clasa esti, ca nu pari de a 11a?"...deci:))...si oricum avantajul e al nostru,la 30 de ani o sa ni se spuna ca avem 25;):))

    RăspundețiȘtergere
  2. cred si eu ca spune ca e ingrijita , tu chiar ai grija de lucrurile tale, exemplu concludent : nu am avut voie sa iti ating aparatul foto, defapt nimeni nu avea voie :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Haidi bre, chiar asa obsedat am fost?
    AI uitat de cheie bre :))

    RăspundețiȘtergere