vineri, 14 august 2009

Destul ...

Deci ma-m tot gandit daca sa scriu sau nu asta, m-am hotarit pina la urma ca s-a cam spart buboiu da nu mai reuseam sa o termin asa ca ...
Asa, dupa unele evenimente mai putin placute o perioada n-am mai trecut pe la bunicii din oras dar asa din respect pentru mama am zis hai, treaca de la mine, cel putin eu n-am cam nici o tragere de inima sa ma duc acolo, daca vrea mama sa mearga, o duc, stau si eu si ... cam atit pentru ca acele evenimente eu nu pot sa le trec cu vederea si sa le uit doar pentru ca-s bunicii mei si ...
Nush da atita timp cat tu toata viata ai fost cum ai fost si te-ai purtat cum te-ai purtat cu cei din jurul tau si ma i ales din familia ta, astepti acu la batranete sa-ti vina toti puhoi, sa fie bucurosi si totu sa fie roz bombon.
Cum naiba poti sa suni si sa-ti faci copii si nepotii in toate felurile si sa te dai mare zmeu cand tu esti cum esti si ... ? Cum naiba mai poti sa ai indrazneala sa dai ochii cu ei si sa le spui asa pe un ton foarte ironic "ce, nu ti-a trecut supararea?"
Eu nu suport cand cineva dupa tot raul pe care l-a facut incearca sa se dea bine pe linga tine, sa faca glume sa inceapa cu dragalaseala ca si cum tu ai fi prost, ai uitat si acum razi de parca nu s-ar fi intamplat nimic, pur si simplu mi-e greata. Si mai ai tupeul sa-i mai judeci si barfesti si pe altii ...
Ce m-a marcat si enervat mai mult e ca tot tu esti ala rau care trebuie iertat si care lase de la el, cum vine asta?
Cum poti sa ceri respect cand tu nu respecti?

Azi ar fi trebuit sa fie tot o vizita dintr-aia si mama chiar imi spunea la un semafor ca sa nu mai stau asa serios si ... ca sa mai las si eu de la mine macar ora aia cat stam acolo, eu n-am zis nik si mi-am vazut de drum. Am ajuns, ma parcat si hai sus.Nici n-a durat 5 min si am si fost luati la ture, mai ales mama si asa imi venea sa-i spun vreo doua de sa treaca prin el da am zis ca nu ma cobor la nivelul lui si m-am ridicat fain, am luat-o si pe mama si am plecat la tara unde nu te huleste nimeni si unde ai cu cine discuta.
Intr-un fel mi-e mila de bunica-mea dar ... ci pot eu sa-i fac?
Si-mi mai e mila si de mama ca pina acu e a luat cele mai multe suturi dintre toti si tot ea a incercat sa le impace pe toate dar nush, parca nu intelege cateodata ca n-ai cu cine si ca nu merita sa te consumi atit pentru nimic, dar nah, asa e ea, cu suflet mare, poate prea mare .

Acu poate o sa citeasca asta si cunoscuti, daca ii dernajeaza in vreun fel ce am scris, asta e, nu toata luma poate sa taca si sa inghita de dragul cuiva care joaca un teatru de zile mari si care nu mai poate el de cei din jurul lui.

Un comentariu:

  1. Mai cunosc pe cineva aflat intr-o astfel de situatie , si nu pot spune decat ca exista lucruri care din moment ce au fost stricate , e imposibil sa le faci sa fie ca la inceput , si chiar daca incerci sa le repari , mereu va aparea cate o fisura .

    RăspundețiȘtergere