joi, 13 august 2009

Crazy days

Postarea asta ar fi trebuit sa apara aseara da cum era prea tarziu am zis ca o las pe azi ;))
Mda ... iar era aproape 12 si ma apucase si pe mine suca sa "scriu" .
Deci, daca tot am revenit la starea mea normala si la regimul de functionare corect, am reluat si activitatile si am avut asa doua zile mai ... in forta sa spunem da au trecut rapid .
Ieri m-am trezit pe la 10, mi-am facut damblaua, am mincat si am luat-o din loc.Prima oprire la banca ca aveam ceva bani de schimbat, o punga de bani sa spun asa, bani marunti ca si asa se tot stransesera in hol in cosul ala de pe noptiera si nah.Si ma duc eu voiios la o sucursala BT si-mi spune tantica aia ca nu nu schimba, ca sa ma duc la BRD, la BRD imi spune ca au si sa vad la BCR, la BCR erao coada de numa numa si am plecat si mai platisem si parcare pe juma de ora si m-am dus la sediul BRD din Piatra, intreb si cica schimba, booon, ma duc la masina sa iau punga, se rupe si fac numa bani pe covoras, strang ii bag in alta punga si cand ma duc la ghiseu tanti aia plina de greata imi spune ca nu schimba ca n-au nevoie, cum dreq sa n-aveti nevoie? dar inainte m-a intrabat cat am de schimbat si cand a auzit 60 lei in monezi de 10 bani va dati seama ca n-avea chef sa numere atit.
Plin de draci ma urc in masina si ma duc la cumparaturi cu punga de bani sub scaun, fac cumparaturile, da mai aveam ceva de luat si ma duc la un magazi si surpriza, mi-i schimba pe toti ;))
Si acu sa va spun de unde is banii astia, noi seara cand ajungem acasa ne golim buzunarele de greutai, maruntis si il punem tot intr-un cos dintr-asta de decor cica care trebuia sa fie pt chei si era plin si ... ;)) Va dati seama ce moaca aveam cu punga aia plina cu bannuti ;)) ziceai ca am spart cutia milei.
Asa ... deci dupa ce am terminat cu asta am venit acasa ca trebuia sa mincam, am mai stat un pic ca au intervenit ceva chestii la bucatarie si a trebuit tras aragazul ... nebuneala, mama era ca Rambo ;))
Am fost un pic si la tara unde am intalnit toata familia in formatie completa, bun, numa tata lipsea, el trage numa duminica. M-am intalnit si cu draga mea verisoara si ne-am "maimutarit" un pic asa ca in vremurile cand eram mai mici da am profitata de faptul ca nu puteam lua bataie, ca daca se intamplau astea acu vreo 10 ani ne-o furam mai mult ca sigur ;))
O fo o seara frumoasa si o si afara fain, mai vreau seri dintr-astea ;))

3 comentarii:

  1. Nici nu stii cat ma bucur sa aud asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. inventam jocuri noi...........ok,mama ta se uita km asa k am dat in mintea copiilor dar....vorba ta,acum 10 ani ne+o luam rau,acum suntem priviti doar ca niste copii cu probleme mintale:)):)):))aaaa............si sunt "verisoara ta PREFERATA"......

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai Ralu, mama se uita asa ca nu stia ce Dumnezeu facem noi cu perna aia ca ba zbura peste vie, ba zbura in vie ... bine ca n-a ajuns la Nora ca acolo raminea.
    Las ca data viitoare scot un capac de la Bubu sau facem un concurs de schimonoseli ;))

    RăspundețiȘtergere