miercuri, 19 august 2009

Boring ...

Deci ... dupa ce duminica mi-am satisfacut poftele nebune de gratar si am trandavit mai toata ziua ba pe banca intins ba intr-un fotoliu (cunoscatorii stiu despre ce-i vorba), saptamana asta a inceput foarte naspa, n-am prea avut asa mare chef sa fac ceva anume, as fi vrut sa merg cu tata da mama cu toate treburile ei si cumparaturi pt bunica-mea si mai stiu eu ce alte chestii nu mi-au permis asta. Mai in fiecare zi tre` mers undeva si asa ajung sa fiu mai toata ziua pe drum si sa ajung seara acasa, uneori dupa taica-miu.
Asa ... luni o fo zi de munca patriotica, am mers la cimitir, am aranjat mormintul unei rude, dupa care am mers la tara, am laut flori, ne-am intors si le-am plantat dupa care iar ne-am mai invartit prin oras, pe la Dedeman ... Cu ocazia asta am atins de doua ori scutul prin hartoapele din cimitir si era sa o comit la un semafor unde mai aveam doua secunde si se facea galben da noroc ca am vazut politia care era peste drum si m-am infipt in frina, daca treceam pe galben sigur ma opreau, si asa s-a uitat nea agentu dupa mine da eram cam praf cu nervii si cu toate alea, deh ...
Marti o fo naspa, da naspa rau de tot, n-am facut nik, am stat acasa, o fo si o vreme cam naspa, incepuse sa ploua asa din senin. Mai spre seara a venit si tata si m-a intrebat daca vreau sa merg cu el la Pascani, nici n-am stat pe ganduri dar inainte trebuia sa ma duc rapid la o matusa cu niste chestii. Si fix cand am plecat de acasa mai oamnei buni a inceput sam a borfaie in burta si sa ma ia cu niste transpiratii, ceva de speriat, asta de la pastilele pt stomac. Nici nu va dati seama cat de repede voiam sa ajung acasa si era si un trafic dintr-ala fain ca era pe la 6 cand toti ies de la servici si ... Intr-un sfarsit am ajuns si acasa am parcat din prima, m-am dus pusca sus dupa care am coborat imediat si am taiat-o la Pascani cu taica-miu care a mers foarte sporty (hi hi). La intoarcere am condus eu, pe magaoaia de Ford si noaptea, da n-o fo asa rau, eu zic ca m-am descurcat bine avand in vedere ca Safu` n-o zis mai nik.
E naspa cand te obisnuiesti numa cu o masina, multe chestii care nu pot sa le fac cu Ticosenia pot sa le fac cu Fordul dar sunt si chestiute care nu pot sa le fac pe Ford si la Tico merg ceas.Bun is si dimensiuni diferite, motoare diferite ... chestii da tot cam la fel se maninca.
Azi am fost luat de dimineata in serie, am mincat eu ceva, mi-am aranjat moaca si hai la Roman, iar cu niste rude si pe niste coclauri unde am crezut ca las juma de masina si unde am atins iar Ticosenia dar de data asta cu toba intr-un prag cam naspet, daca as fi avut si eu garda de 20 cm si nu de 10 ma durea in pix si masina plina ochi. Da in rest o mers brici, i-am dat constant 70-80, trafic bun, am facut si cateva depasiri, o fo bine, nici afara n-a fost prea cald si am reusit sa consum numa 5 kile de benzina astia 150 de km ... wow
Am ajuns acasa pe la 4, am mincat si hai la tara sa ducem niste sina pt draperii si alte chestii, am fost si pe la draga mea verisoara unde m-am mai schimonosit un pic si unde am fost gadilat din plin ... uofff, tre sa mai lucrez la capitolul asta. De la tara am mers iar pe la matui-mea si dupa am zis ca ies la o plimbare asa pe racoare prin oras da era prea tarziu si ma apucase asa o pofta de inghetata si ... bere si m-am dus la singurul supermarket deschis din zona care are niste preturi de pici in fund si am cumparat ceva posirca de bere la 2l ca Heineken-u era cam scump la astia si nu-mi ajungea sa iau 3 sticle si inghetata, m-am intors acasa si am mai discutat una-alta cu tata, am bagat si un pahar de bere, si inghetata (periculoasa combinatie) si m-am hotarat sa mai lucrez la o pasarica de`a mea, proiectul unei case, bun ... mai mult o tentativa .
Uitati aici si tentativa ;)) http://www.3dvia.com/CARABUSU/models/5C83BE526476485A

As mai avea ceva de spus da e tarziu si ma culc si eu ca-s praf.
Hai salut!

2 comentarii:

  1. bere si inghetata ?! chiar ca e periculoasa combinatia :))

    si 'tentativa' unde`i? ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, pot sa jur ca am pus link-ul aseara :))
    Uite aci: http://www.3dvia.com/CARABUSU/models/5C83BE526476485A

    RăspundețiȘtergere