duminică, 13 septembrie 2009

S-a terminat ...

S-a terminat si vacanta asta ... naspa :)) A fost o vacanta si cu bune si cu rele, am dus la capat si unele planuri pe care mi le-am facut, la o parte inca lucrez iar unele mai au de asteptat :))
Partea buna e ca am luat permisul, am fost pe Transfagarasan, m-am plimbat cu Bubu, am mai fost in unele locuri si cu taica-miu ... si multe altele ...
In schimb imi pare rau ca n-am terminat lucrul la Bubu, am rezolvat urgentele si au mai ramas ceva chestii care imi stau pe creier da sper ca macar toamna asta sa fie gata, ca are un an saraca de cand am aranjat-o pe burta.
In rest ... nush ce sa spun ... a trecut repde timpul, mult prea repede .

Saptamana asta a fost asa ... foarte aiurea

Marti am fost si mi-am luat bateria de la Bacau, Doamne ce zi ... deci plec eu de acasa foarte tacticos, duc guniou, ma opresc la posta sa platesc niste facturi si cand ma urc in masina constat ca uitasem GPS-ul, boooon, ma intorc acasa, iau Gps-ul, ajung la masina si constat ca nu am suportul ,ma duc iar sus sa iau si suportul si ma duc glont la Dedeman sa iau parchet pt ai mei bunici, iar am bagat greutate pe Ticosenie. Cand dau sa plec de la tara constat ca nu am adresa alora de la garantie si ce puteam sa mai fac, parcatic luasem GPS-ul degeaba.
Cand intru in Bacau ma orientez eu si nimers din prima, imi iau bateria si dau o raita pe Car4, Real si Selgros dupa care dai drumu acasa .

Miercuri dimineata pe la 1 intra un prieten pe messenger si imi spue ce bucuros e ca m-a prins ca vrea sa roage ceva, voia sa-l duc la service-ul unde am fost eu sa-si faca si el buburuza ca avea ceva probleme, ii zic ok si ca vb dimineata. Ca masura de precautie imi pun ceasul linga perna, dimineata la 10 fara fac si eu ochi cica, da mai aveam chef sa stau un pic da suna telefonul, era Vlad si ajunsese in oras, eu eram praf, cica "eram" treaz de mult :)) M-am imbracat si m-am dus sa ma intalnesc cu el, l-am dus la service. La service i-a facuta ala bucati carburatorul si trebuia sa-si mai cumpere ceva asa ca hai cu a mea, in oras un trafic de cacao, erau inchse niste strazi si eu nu stiam, iar in oras ingramadeala si nesimtire cat cuprinde. M-am dus la magazinul de unde iau eu piese, de la "gagici" cum le zic eu, doua doamne foarte de treaba care te ajuta cu orice si ne-am intors la service. Dupa ce au terminat cu buburuza i-au spus ca momentan i-au facut-o da tre sa mai schimbe ceva si sa o lase la ei o zi. La sfarsit am fost la o cafea, eu nefiind obisnuit inca, dupa ce am baut expresso-ul ma luase cu tremurat :)) da mi-am revenit dupa ce am mincat. La sfarsit era multumit Vlad si ma bucur ca ii merge si lui bine buburuza.

Vineri,l-am luat pe Nicu cu mine, am fost sa-mi iau o pereche de pantaloni care o ochisem joi, deci erau perfecti, asa cum imi plac mie, clasici si pe linga asta imi veneau perfect si in talie si nici nu trebuiau scurtati :)) dupa care am spalat Ticosenia.
Ehhh ... la spalatorie Ticosenia afacut senzatie, cand m-a vazut don`soara de la spalatorie a inceput sa zambeasca iar unul din baietii de acolo m-a intrebat daca am venit sa spal buburuza. Am primit si un bon pt cafea/suc gratis si un abonament cu a-6-a spalare gratis si pot sa spun ca a iesit papusa .
Spre seara am fost la ziua unui coleg care a facut si el in sf 18 ani, am mincat, bbaut bere fara alcool, facut mistouri si tot tacamul da o fo fain. Nu mai spun ca parcasem masina aiurea si ma gandeam sa nu mi-o blocheze cumva da o fo ok :))

Sambata ... sambata a fost cireasa de pe tort, am fost la scos cartofi la tara. Am fost o echipa de 5 ... eu si draga mea verisoara, mama si ai mei bunici si am bagat ca migu` .La 6 toti artofii erau in saci, iar 18 din cei 26 de saci erau deja carati de mine si de Raluca, da eram rupti in gura :)) eu caram cu caruciorul iar ea cu roaba. Pur si simplu am dormit de am rupt patu :))
Sa nu uit, am mers usor pe ulita, fara viteza si ... ca sa nu prafuiesc buburuza, iar cand am ajuns am sters-o cu o carpa moale de praf ... da ... stiu, is nebun da asta is eu, nici nu stit ce draga mi-i

Azi ... m-am trezit cu o ingrozitoare fera musculara la picioare, am fost la ziua unui finut care a facut 3 anisori, am iesit un pic prin oras cu prietenul meu Nicu,am tras niste poze dupa care la tara iar acu la botoane .

Cam asta a fost ultima sapt de vacanta dragii mei ... ma gandesc cu groaza ca n-am citit mai nik din ce trebuia sa citesc si nush daca mai stiu atit de bine sa rezolv limite si alte dracii la care in vara eram as :)) Da imi aduc eu aminte, ii destul sa fac cateva :))

Si clasa a-12-a ... beeeeeeeeton !!!!!
Sper sa ma intalnesc si anul asta la olimpiada cu baietii de la Roman ca tare misto o fo in primavara

Va urez un an scolar usor, numa cu note bune si tot ce va mai doriti voi !

Si foto de azi :



2 comentarii:

  1. Chiar daca vara s-a incheiat, important e ca ai reusit sa-ti transformi unele dorinte, planuri in realitate, ceea ce in opinia mea reprezinta mai mult decat "ceva".
    Mult succes si tie, atat la bacalaureat , cat si la olimpiade, desi am certitudinea ca vei reusi sa ajungi la capat cu brio.

    PS.Dupa cum cred ca stii, una din multele mele slabiciuni sunt copii, asadar nu ma pot abtine sa nu spun inca o data ca m-am indragostit de ochisorii aia mici si albastri;))...cat despre finut[sper ca el este si nu ma insel:))]e absolut adorabil...bolfici mic:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Ehh, am facut si eu cate am putut ...
    Multumesc, sper sa fie bine si sa ajung unde vreau ...

    RăspundețiȘtergere