duminică, 20 septembrie 2009

E toamna ... de o saptamana a inceput scoala, clasa a-12-a, atestat, BAC, admitere ... o sa fie interesante astea 9 luni, am timp sa pun si de un bebe :)) glumesc

Saptamana asta a fost asa de inclazire, am studiat toate traseele catre scoala care se pot parcurge cu masina intr-un timp cat mai scurt, mi-am plimbat cativa colegi cu faimoasa me buburuza, am aflat ca am un prof nou de electro, un vechi prieten de la Roman, l-am imitat pe Nasul, a venit una din matusile mele acasa pentru cateva zile si a trecut si pe la noi ... in rest apa, paie si bataie.

Weekend-ul a fost de milioane pot spune, bun mai putin partea cu vopsitul caloriferelor ... de fapt nu vopsitul a fost asa naspa ca mie imi place sa fac una-alta si sa ... ma rup in figuri da de data asta m-am ales cu o usturime tampita in gat de la vapori si m-am mai si belit incercand sa desfac cutia de vopsea da in rest au iesit beton, normal, doar le-am vopsit eu :))
Si daca ma mai gandesc, o parte mai naspa, da naspa rau ... s-au jucat niste scraconii cu prune si mi-au borat toata masina asa ca du-te dragule jos cu doua carpe, apa si ajax si freaca fraiere ... Doamne ce putea a borhot ... bleah, da am aranjat-o si i-am sters si geamurile, in rest era curata .

Pe linga asta pot sa mai spun ca weekendul asta a inceput si un nou capitol din viata asta a mea si am avut parte de o surpriza foarte mare din partea unei persoane foarte dragi mie ... thanks Strumf!

Altceva ... nush, cred ca o sa dau mai rar pe aici, nu ca pina acum as fi intrat prea des dar nah ... o sa incerc sa fac o galerie de toamna daca da Domnul si mai am timp sa ies la pozat :))

Mi-am adus aminte ca sambata viitoare pleaca si draga mea verisoara la faculta si s-ar putea sa o conduc, sper :))

Numai bine dragii mei si aveti grija de voi!

Si doua melodii :

Voltaj - Doar o data
Asculta mai multe audio Muzica


Voltaj - crede
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii: