luni, 2 noiembrie 2009

Ger de noiembrie

Se cunoaste ca se aproprie iarna ... azi a fost un friiiig, auleu mamica ce frig.
Dimineata imi spunea mama sa-mi iau caciula, da eu baietas jmecher bineinteles ca n-am ascultat-o si i-am spus ca merg cu masina, nu merg pe jos si n-am nevoie inca. Deci ... de cand am iesit din bloc m-a plait un frig in moaca ... M-am bagat rapid in masina, unde mirosea frumos a pin, mi-am pus centura, dau cheie, porneste Bubu si ma apuc sa-i dau ca apucatu sprituri, cica sa se inclazeasca mai repede si sa nu dea in nas cand plec ... ete canci, apas si nu se intampla nik, la cat de frig era a trebuit sa o las 1 minut si dupa sa plec. Nu mai spun ca volanul era bocna, la fel si mainile mele pina a inceput sa dea caldura.
Mi-am schimbat si muzicile azi, de la Voltaj, Metallica, Quuen si Journey am trecut pe Scorpions, Julio Iglesias, Deep Purple, Ovidiu Komornik, ATB si ce mai am pe cd-urile alea ...
Altceva ... nush ce sa zic ... am avut preg, am facut teme, mi-am incalzit picioarele ca boschetarii la tevile din spatele biroului :)) si am o pofta nebuna de reclame de Craciun :))

Si o melodie ...


morandi-by your side
Asculta mai multe audio Muzica

Un comentariu:

  1. Eu am trecut deja la cantecele de Craciun...de pilda , acum ascult Mariah Carey - Oh Holy Night =)) :">...aaa...mie mi s-a facut dor de filmele alea cu Saint Nick si restul...:))

    RăspundețiȘtergere